fbpx

COVERBAND BOEKEN?
maak kennis met BTMS!

Een coverband boeken is niet altijd makkelijk. Lees hieronder alles wat je moet weten over BTMS en wat je kan verwachten van deze spectaculaire band.

Play Video

top kwaliteit entertainment

meer dan 15 jaar ervaring

100% FEEST

eerst even kennis maken?

De 5 members van BTMS kunnen inmiddels bestempeld worden als echte entertainment machines die niets anders dan succesvolle projecten achter hun naam hebben staan. Deze muzikanten draaien al jarenlang mee in de absolute top van de coverbands in Nederland! 

Wellicht komen zij je bekend voor? Dat zou goed kunnen. Rudy, Femke en Joshua hebben meer dan 15 jaar ervaring in de entertainment industrie en staan hoog aangeschreven binnen het coverband circuit. 

Zij maakten deel uit van de coverband Beethoven in hun jongere jaren en hebben daarna gezamenlijk de eveneens succesvolle band Beat It opgericht.

Ook naast BTMS toured Rudy door Nederland, Duitsland en Belgie als solo-artiest — goed voor ca. 80-100 optredens per jaar. 

En Femke, niet voor niks bestempeld als èèn van de beste zangeressen binnen het coverband circuit, is in het dagelijks leven zangcoach op het ROC Van Twente en een veelgevraagd zangeres voor solo optredens of invalkracht voor andere bands en acts. 

In 2016 besloten zij echter het roer om te gooien om in te spelen op een snel ontwikkelende markt. Er werd een samenwerking gestart met Robin Wesley om de kracht van audio- en visual entertainment te vertalen naar een spectaculaire live concept; BTMS (Black Tie Monkey Squad).

In 2020 is Vincent Van Vliet toegevoegd aan de band als gitarist. Afgestudeerd aan het conservatorium, gitaar docent en studio gitarist.   

btms onder leiding van

Robin wesley

Robin is naast muzikant en bandleider van BTMS full-time music producer — Goed voor miljarden streams, wereldwijd. Hij heeft o.a. geproduceerd voor Netflix, HBO, TLC en meer. Daarnaast heeft hij nummer-1 hits in Vietnam en de Filipijnen en geproduceerd voor artiesten als Snoop Dogg, Sammie, Kalen Allen (The Ellen Show), Tisjeboyjay, en Dioni (B-Brave). 

Robin is verantwoordelijk voor de productie van onze spectaculaire liveshows en werkt samen met andere specialisten in het vak om de BTMS experience te realiseren. 

de ultieme live experience

BTMS onderscheidt zich door de krachten te benutten van muzikaliteit, special FX en innoverende audio- en videotechnologie.

de ultieme live experience

BTMS onderscheidt zich door de krachten te benutten van muzikaliteit, special FX en innoverende audio- en videotechnologie. 

De liveshow word ondersteund door een mega video LED-Wall die synchroon loopt met de performance van de muzikanten. 

Hiermee word er een nieuwe dynamiek gecreeerd wat door bezoekers vaak vergeleken word met de belevenis van een concert of tv-opname.

De visuele kracht van de LED-Wall zorgt voor een professionele uitstraling van het evenement en functioneert als de perfecte eye-catcher voor publiek en omstanders . 😉

hier maken wij het verschil

een professionele uitstraling van het evenement en een eye-catcher voor het publiek!

Altijd anders, altijd succes!

In dienst van het publiek om in dienst te zijn van het evenement.

een dynamische & interactive performance

Elk evenement is anders en als coverband beseffen wij dat we een grote invloed hebben op het succes van het evenement. Daarom stellen wij ons op in dienst van het publiek om in dienst te zijn van de organisatie. 

Hierin staat gezelligheid, kwaliteit en professionaliteit centraal. 

Wij richten onze volledige aandacht op de interactie met het publiek om flexibele invulling te kunnen geven aan de show. 

Er word ook niet gewerkt met een vaste setlist. Wij scannen het publiek en communiceren onderling (middels talk-back technologie) om te bepalen welke nummers we gaan spelen. 

In onze ervaring kan de muziekkeuze en dynamiek in het verloop van de muziek invloed hebben op de interactie (en reactie) van het publiek en, echt waar, zelfs de drankomzet! 

Een dynamische performance is daarom vereist om naast een hoog feestgehalte, ook rust te creeeren. Een momentje om op adem te komen of even een drankje te halen.

Maar bovenal, een momentje om weer op te laden voor het volgende hoogtepunt in de show! 🔥

Zo simpel, maar toch effectief! 

jouw favoriete hits omgetoverd tot een spectaculaire live sensatie

Wij werken met de meest geavanceerde productie technologie om de muzikale invulling van de liveshows naar een nieuw kwaliteitsstandaard te brengen. BTMS is uniek in deze werkwijze waarmee de synchrony tussen audio, visuele aspecten en interactie met het publiek worden versterkt.  

Hiervoor gebruiken wij uiteraard de welbekende feesthits, maar optimaliseren wij de muzikale arrangementen voor — simpelweg, maximaal feest! 🥳

Hierdoor worden deze magische meezing momenten extra uitgelicht. Altijd goed voor de foto’s en video’s op social media! 😉 

Tevens is ons repertoire breed genoeg om in te spelen op situaties waarin een afwijking in de standaard feestmuziek gewenst is. 

Zo kunnen wij tieners laten dansen op Lil Kleine, Ronnie Flex, Justin Bieber of Ariana Grande en de oudere generatie laten swingen op Earth Wind & Fire, Lionel Richie of 80s Rock. 

BTMS is daarom ook een veelgevraagde band voor bedrijfsfeesten en schoolfeesten. 

een nieuwe standaard voor
live muziek

magische meezingen met BTMs ✨

✨ magische meezing momenten met btms ✨

een knap staaltje techniek: professioneel en innoverend 🛠

Het succes van een evenement rust op de samenwerking tussen de bandleden, technici en organisatoren. BTMS werkt samen met de vakmannen van SEM-Productions om onze visie te faciliteren en realiseren. Zij zijn gespecialiseerd in evenement techniek waarbij licht, geluid en video een grote rol spelen. 

BTMS komt standaard met een vaste crew om de consistente kwaliteit te kunnen waarborgen. 

Onze tourmanager, tevens werkzaam als geluidsman, neemt voorafgaand elk evenement contact op met de organisatie om de technische zaken af te stemmen. Hierin stelt hij zich flexibel op om aan de wensen van zowel de band als de organisatie te kunnen voldoen. 

teamwork makes the dream work

specialisten in licht, geluid en video techniek

top kwaliteit entertainment

meer dan 15 jaar ervaring

100% FEEST

COVERBAND BTMS boeken?

Ben jij op zoek naar kwaliteit en zekerheid voor je event? Zet je evenement op de kaart en neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

X